Am pregatit aceasta reteta pentru aniversarea de 8ani SunFood care se desfasoara pe blogul Laurei Adamache.
Curatam usturoiul, morcovii si cartofii, le spalam bine. Taiem rondele morcovii si usturoiul, iar cartofii ii taiem cuburi.
Le punem in tava pentru cuptor unde vom face friptura si le condimentam cu sare si piper dupa gust.
Spalam bine carnea, o taiem si o asezam in tava. O condimentam pe toate partile cu sare si piper.
Adaugam bucatile de ananas si cateva linguri de suc.
Stropim bine cu ulei carnea, acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor la foc mediu aprox.35-40 de minute pentru a se intrepatrunde aromele. Dupa 40 de minute inlaturam folia si mai lasam inca 35-40 de minute la foc mic. In acest timp intoarcem carnea si pe cealalta parte pentru a se rumeni frumos.
Verificam daca este gata si o servim(daca mai este nevoie se mai lasa la cuptor).
Noi am servit-o alaturi de orez.
Va doresc Pofta Buna!