Friptura de iepure cu ananas

de deyutzky in Iepure, 21 Dec 2014 | 4736 vizualizari

 

Am pregatit aceasta reteta pentru aniversarea de 8ani SunFood care se desfasoara pe blogul Laurei Adamache.

 

INGREDIENTE

  • un iepure
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • sare
  • piper alb sau negru
  • 1/2 conserva de ananas bucati(de la SunFood am folosit eu si am pus doar bucatile de ananas + cateva linguri de suc)
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure cu ananas:

Curatam usturoiul, morcovii si cartofii, le spalam bine. Taiem rondele morcovii si usturoiul, iar cartofii ii taiem cuburi.

Le punem in tava pentru cuptor unde vom face friptura si le condimentam cu sare si piper dupa gust.

Spalam bine carnea, o taiem si o asezam in tava. O condimentam pe toate partile cu sare si piper.

Adaugam bucatile de ananas si cateva linguri de suc.

Stropim bine cu ulei carnea, acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor la foc mediu aprox.35-40 de minute pentru a se intrepatrunde aromele. Dupa 40 de minute inlaturam folia si mai lasam inca 35-40 de minute la foc mic. In acest timp intoarcem carnea si pe cealalta parte pentru a se rumeni frumos. 

Verificam daca este gata si o servim(daca mai este nevoie se mai lasa la cuptor).

Noi am servit-o alaturi de orez.

Va doresc Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure cu ananas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

ieri la 18:32

Somon cu orez cremos, cu parmezan - Reteta usoara si gustoasa

de oanapl 8

ieri la 17:47

Dorada cu roșii, ardei și brocoli - Rețeta simplă și gustoasă

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de iepure de vanat in vin alb