Iepure in sos de ceapa

de Bya Ralu in Iepure, 5 Mar 2015 | 5263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • bucati de iepure
  • 2 cepe mari
  • ulei de masline
  • 2-3 linguri pasta tomate
  • praf de usturoi,chilli,vegeta,piper,busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure in sos de ceapa:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in uleiul de masline pentru cateva minute.

Adaugam bucatiile de iepure ,punem apa cat sa acopere si lasam la fiert la foc potrivit.

Cand apa incepe sa scada,bucatiile de iepure se scot si se pun la prajit.

Peste ceapa se adauga bulionul si condimentele si putina apa.

Dupa ce am prajit bucatiile de iepure se adauga peste sosul de ceapa.

Se serveste cu garnitura de piure si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iepure la cuptor