Friptura de iepure

de Geanina87 in Mancaruri cu carne, 13 Iun 2012 | 6868 vizualizari

 

Si...daca ieri am facut ciorba de iepure,azi am facut friptura.

 

INGREDIENTE

  • carne de iepure (am folosit pulpele)
  • 500 ml vin alb
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 frunze dafin
  • telina
  • ulei de masline
  • boia de ardei
  • sare
  • piper
  • 3 catei de usturoi
  • rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure:

Se spala bine carnea si se asaza intr-un vas mai mare. Peste ea se pun urmatoarele: ceapa taiata solzi, morcovul rondele, telina taiata marunt, usturoiul de asemenea si el taiat marunt. Peste toate acestea se adauga vinul, frunzele de dafin, sarea, piperul, boia de ardei dar si putin ulei de masline (cam o cescuta). Se amesteca bine toate, se acopera cu o folie si se lasa la rece pana a doua zi cand se da la cuptor.  Va iesi o friptura foarte buna...dar pana sa iasa friptura, va va innebuni mirosul :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

roxanabucataras 1

14.06.2012, 08:46

si mieeee ca arata tare bine

mamaieelena 1

14.06.2012, 09:00

Geanina87 1

14.06.2012, 13:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iepure in dafin si cartofi la cuptor