Friptura de ied la cuptor

de farfuriavesela in Oaie, 3 Iun 2014 | 14496 vizualizari

 

Pregatita la cuptor cu mirodenii, dupa ce a fost lasata de seara pana dimineata in arome, friptura de ied poate fi un pranz de week-end sanatos, insotita de o farfurie generoasa de salata

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de ied
  • sare
  • piper
  • mirodenii - usturoi, cimbru, busuioc
  • o cana de apa (sau putin vin)
  • ulei optional
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de ied la cuptor:

Pulpa de ied se pune intr-un vas cu apa si putin otet, apoi acesta apa se arunca.    Acum carnea spalata, putin ulei - optional, apa si mirodeniile preferate, se lasa de seara pana dimineata la frigider.  

Incalzim cuptorul la 200 de grade Celsius

Acoperim tava unde se afla pulpa de ied cu folie de aluminiu

Dam la cuptor pentru 30-40 min

Indepartam folia de aluminiu

Mai lasam la cuptor 20-30 de minute, intorcand pulpa de pe o parte pe alta pana se rumenste frumos

Daca scade sosul din tava mai adaugam putina apa sau vin

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de ied la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ied la cuptor