Friptura combinata

de Bucataras Medi in Porc, 15 Dec 2011 | 4902 vizualizari

 

De ce combinata?...simplu...am folosit ceafa de porc,coaste afumate de porc si bacon.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati ceafa de porc
  • 4 bucati coaste de porc afumate
  • 4 felii de bacon
  • 4 rondele de dovlecel
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 pahar cu vin alb
  • piper macinat
  • sare...si cam atat!!!!
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura combinata:

Batem putin cu ciocanul ceafa de porc si apoi o condimentam cu sare si piper. O asezam intr-o tava intercaland printre ea si coastele de porc. Taiem un dovlecel in rondele, presaram cu sare si lasam circa 10-15 minute la scurs intr-o strecuratoare sau pe un prosop absorbant. Fiecare rondea de dovlecel o "imbracam" intr-o felie de bacon si apoi prindem cu ajutorul unei scobitori. Asezam in tava .

Curatam ardeii, ii spalam, apoi ii taiem bucati mai mari si ii asezam si pe ei printre bucatile de carne.Turnam vinul, putina apa si dam la cuptor. Din cand in cand stropim carnea cu sosul din tava. Cand totul este bine facut scoatem din cuptor.

Servim calda alaturi de o garnitura(eu am preferat o garnitura de legume) si o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura combinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (53)

Bucataras Medi 1

18.12.2011, 13:56

puuuuuuuuuuuuuuuuup,Miha!

Sylvia 1

20.12.2011, 21:02

asta mi-asarit in ochi vegetariana cum sunt pupici medi si bravo pentru tot ce faci !

Sylvia 1

20.12.2011, 21:02

si sa nu uit esti o craciunita de milioane

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in vin rosu la tigaie