Noi suntem carnivori.......
Carnea afumata am fiert-o 10 min in apa cu 2 foi de dafin.
Am sarat si piperat ceafa,pulpa afumata am piperat-o,am pus cimbru,am asezat carnea in tava,am pus o cana de apa,am acoperit tava cu folie de aluminiu si am bagat-o in cuptorul incalzit in prealabil.Am lasat focul mic.
Dupa 15 min,am intors carnea,am pus peste fiecare bucata cativa stropi de sos woncester,am adaugat 100 ml vin,am pus bucatile de carnati si cartofii(mai mici)curatati si taiati in doua,am pus folia si am mai lasat 20 min.
Intr-un vas am pus ardeiul raiat cubulete,usturoiul si vinul(100 ml)si le-am tocat marunt cu blenarul.
Am incercat carnea care era fiarta,am turnat peste tocatura de ardei,usturoi si vin si am mai lasat in cuptor,fara folie, pana a capatat carnea o crusta frumoasa si a scazut sosul dar nu de tot.
Am servit cu piure de cartofi si muraturi.
Pofta buna!!!
1
eu nu pun in tava ulei deoarece isi lasa carnea grasime suficienta