Azi am vrut un pranz lejer asa ca mi-au venit in minte frigaruile, sunt minunate sub toate formele si combinatiile, simple, cu salata sau cu un carfot copt , langa gratare si bauturi racoritoare reci….frigaruile sunt clar vedetele verii.
Eu am marinat carnea inainte intr-un amestec facut din
Preparare: pregatim carnea si legumele taindu-le cubulete si patrate mici.
Cu rabdare si drag infigem alternativ carnea si legume pe bete, eu am avut niste bete de bambus pentru frigarui, puteti sa folositi orice fel de bete de bambus sau de metal.
Le-am prajit pe grill pe foc mic, intorcandu-le cu grija sa nu se arda . Daca erau facute la padure la gratar era si mai bine dar nu ne-am incumetat azi ca vremea nu a tinut cu noi. Au iesit minunate , aromate si fragede le-am servit cu o salata lejera si cu cateva rondele de bagheta prajite. Abia astept sa le fac din nou .