Chiftele

de Panacris in Mancaruri cu carne, 5 Apr 2013 | 3164 vizualizari

 

Numai bune pentru 3 Zmei!

 

INGREDIENTE

  • carne tocată de vită 500 g,
  • carne tocată de porc 500 g,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • boia de ardei dulce,
  • usturoi 4-5 căței,
  • pesmet auriu 3 linguri,
  • făină albă de grâu 2 linguri,
  • ouă de rață 4 bucăți,
  • ceapă verde 3 fire,
  • usturoi verde 2 fire,
  • mărar proaspăt 1 legătură,
  • ulei de floarea soarelui pentru prăjit, cca 500 ml.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele:

Se amestecă energic cele două feluri de carne, până se omogenizează. Apoi se asezonează de sare, piper, boia , usturoi. Se adaugă ouăle, pesmetul, făina, verdețurile tocate mărunt și se amestecă bine până se înglobează toate ingredientele. Se formeză chifteluțe, care se prăjesc în ulei încins. Se servesc ca atare  sau acompaniate de piure/salată de sezon.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute la cuptor