Chiftele

de Panacris in Mancaruri cu carne, 5 Apr 2013 | 3154 vizualizari

 

Numai bune pentru 3 Zmei!

 

INGREDIENTE

  • carne tocată de vită 500 g,
  • carne tocată de porc 500 g,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • boia de ardei dulce,
  • usturoi 4-5 căței,
  • pesmet auriu 3 linguri,
  • făină albă de grâu 2 linguri,
  • ouă de rață 4 bucăți,
  • ceapă verde 3 fire,
  • usturoi verde 2 fire,
  • mărar proaspăt 1 legătură,
  • ulei de floarea soarelui pentru prăjit, cca 500 ml.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele:

Se amestecă energic cele două feluri de carne, până se omogenizează. Apoi se asezonează de sare, piper, boia , usturoi. Se adaugă ouăle, pesmetul, făina, verdețurile tocate mărunt și se amestecă bine până se înglobează toate ingredientele. Se formeză chifteluțe, care se prăjesc în ulei încins. Se servesc ca atare  sau acompaniate de piure/salată de sezon.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale