Frigarui de vitel

de mihaelar63 in Vita, 5 Aug 2012 | 6543 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vitel
  • 1 lingura praf ghimbir ,
  • rozmarin verde
  • usturoi tocat
  • piper
  • sare
  • ulei
  • ceapa verde
  • ardei rosu
  • ardei galben
  • zuchini
  • 2 linguri otet balsamic
  • 100 ml ulei
  • slani
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de vitel:

Carnea de vitel se taie cuburi , se amesteca  cu  condimente , ulei si otet balsamic . Se da la rece macar 2 ore .

Lasati si tepusele pentru frigarui  la infoiat in apa [ astfel nu se vor arde pe gratar ]

Insirati pe frigarui , alternativ carnea ,  ceapa verde,felii de slaninuta , dovlecel si ardei .

Prajiti la gratar si serviti imediat .

TIPS-URI

1

Merge foarte bine cu vin alb demisec .

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

gaby_gabytza 1

07.08.2012, 16:07

mihaelar63 1

07.08.2012, 22:03

Pacat sa se renunte la asa reteta buna din lipsa de gratar. eu am facut
Iarna frigarui la cuptor in tava tapetata cu hartie de copt
http://www.bucataras.ro/retete/frigarui-de-iarna-la-cuptor-3429.html

christyansen 1

12.06.2021, 09:33

bunatate bravoooooooooooooooooooooooo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de vita