Frigarui de vitel

de mihaelar63 in Vita, 5 Aug 2012 | 6983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vitel
  • 1 lingura praf ghimbir ,
  • rozmarin verde
  • usturoi tocat
  • piper
  • sare
  • ulei
  • ceapa verde
  • ardei rosu
  • ardei galben
  • zuchini
  • 2 linguri otet balsamic
  • 100 ml ulei
  • slani
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de vitel:

Carnea de vitel se taie cuburi , se amesteca  cu  condimente , ulei si otet balsamic . Se da la rece macar 2 ore .

Lasati si tepusele pentru frigarui  la infoiat in apa [ astfel nu se vor arde pe gratar ]

Insirati pe frigarui , alternativ carnea ,  ceapa verde,felii de slaninuta , dovlecel si ardei .

Prajiti la gratar si serviti imediat .

TIPS-URI

1

Merge foarte bine cu vin alb demisec .

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]