Frigarui de porc cu cartofi

de -Licurici- in Porc, 26 Feb 2018 | 3500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc afumata;
  • 3 linguri sos barbecue;
  • 2 linguri sos chilli dulce;
  • 2-3 cepe;
  • 4-5 cartofi;
  • patrunjel;
  • ulei de masline;
  • fulgi de chilli;
  • sare;
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de porc cu cartofi:

Carnea se spala bine, se taie cubulete si se amesteca cu sosurile (barbecue si chilli), apoi se baga la frigider cateva ore sau peste noapte.

Ceapa se taie cuburi potrivite.

Betele pentru frigarui se ung cu ulei, apoi se infig, pe rand, carne-ceapa-carne-ceapa.

Frigaruile se pun intr-o tava cu hartie de copt si se introduc in cuptorul preincalzit, 30-35 min.

Cartofii se curata, se spala si se taie pe lung.

Se amesteca cu putin ulei de masline, patrunjel tocat, sare, piper, fulgi de chilli, apoi se pun intr-o tava cu hartie de copt si se baga la cuptor, pentru 40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de porc cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc la tigaie