Frigarui de porc cu cartofi

de -Licurici- in Porc, 26 Feb 2018 | 4147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc afumata;
  • 3 linguri sos barbecue;
  • 2 linguri sos chilli dulce;
  • 2-3 cepe;
  • 4-5 cartofi;
  • patrunjel;
  • ulei de masline;
  • fulgi de chilli;
  • sare;
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de porc cu cartofi:

Carnea se spala bine, se taie cubulete si se amesteca cu sosurile (barbecue si chilli), apoi se baga la frigider cateva ore sau peste noapte.

Ceapa se taie cuburi potrivite.

Betele pentru frigarui se ung cu ulei, apoi se infig, pe rand, carne-ceapa-carne-ceapa.

Frigaruile se pun intr-o tava cu hartie de copt si se introduc in cuptorul preincalzit, 30-35 min.

Cartofii se curata, se spala si se taie pe lung.

Se amesteca cu putin ulei de masline, patrunjel tocat, sare, piper, fulgi de chilli, apoi se pun intr-o tava cu hartie de copt si se baga la cuptor, pentru 40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de porc cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]