Frigarui de pui gustoase. Credeti-ma sunt mult mai bune savurate impreuna cu prietenii!!! Cine are deja nostalgia verii le poate prepara si la cuptor .
Portionati pieptul de pui in felii subtiri de lungimea si latimea aprox. cat doua degete. Feliati slanina de aceiasi marime. Amestecati carnea cu 50 ml ulei masline, iaurtul, sare, piper, praf de ghimbir, oregano si busuioc .
Curatati si spalati legumele .
Taiati legumele de marime potrivita (cat o cutiuta de chibrituri), le sarati si amestecati cu restul de ulei si zeama de lamaie .
Introduceti pe frigarui incepand cu slaninuta , alternand: carne , legume , carnaciori de bere . Terminati tot cu slanina afumata .
Prajiti la gratar sau in extra- sezon la cuptor .
Nu uitati sa asezonati cu un pahar din bautura preferata ! Asta vara doream bere , acum, parca merge mai bine o limonada plina de Vitamina C:)
1
Betele pentru frigarui nu se vor arde daca la capete le ,, sigilati'' cu slaninutza afumata . Grasimea prelinsa va impiedica aceasta .