Frigarui cu miez de lapte, capsuni si pere

de Dedicut in Dulciuri, 28 Apr 2013 | 2839 vizualizari

 

Frigaruile cu fructe si miez de lapte reprezinta un desert gustos si energizant foarte rapid si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • miez de lapte natur Delaco
  • 10 capsuni
  • 1 para mare
  • zeama de lamaie
  • zahar brun
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu miez de lapte, capsuni si pere:

Se spala fructele, se lasa sa se scurga de apa. La para se indeparteaza casa semintelor , se taie in bucati si se stropeste cu suc de lamaie sa nu se oxideze. Capsunilor li se taie codita si varful. Miezul de lapte se taie rondele si se imparte in sfert.  Se aseaza pe betele de frigarui fructele si miezul de lapte, alternand  pere, capsuni, si miez de lapte si daca se doreste se presara cu zahar brun.

Se servesc imediat. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu miez de lapte, capsuni si pere" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

adry88 1

29.04.2013, 10:27

delicios

Dedicut 1

29.04.2013, 15:32

Teo, nu stiu unde sa le incadrez....la ducliuri sunt doar prajituri, torturi, gem si sirop.....daca ma ajuti le mut cu placere, nu stiu la ce categorie sa le includ.

gaby_duceag 1

29.04.2013, 15:34

hai ca ti le mut eu la dulciuri.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cu Miez de Lapte şi căpşuni