Se apropie 1 Mai si sunt numai bune de pus pe gratar!
taiati pieptul de pui si somonul afumat in cubulete de 2 cm
taiati ardeiul gras in cuburi de aceeasi dimensiune cu bucatile de carne, ceapa rosie o taiati in patru, iar felii de dovlecel pe jumatate
puneti carnea de pui, pestele si legumele alternativ pe betisoarele de bambus (nu este nevoie sa inmuiati in apa betisoarele)
ungeti frigaruile pe toate partile cu ulei de masline, condimentati cu sare si piper dupa gust si presarati deasupra oregano uscat
incalziti presa de la Breville Panini Maker si asezati frigaruile, inchizand usor si capacul, dar fara sa presati
intoarceti frigaruile pe toate partile, sa se rumeneasca uniform
la final presarati seminte de susan si serviti alaturi de o salata.
1
puteti prepara frigaruile in tigaia grill, pe orice fel de gratar, pe aragaz sau la iarba verde :)
2
in loc de somon afumat puteti folosi si somon proaspat sau orice alt tip de peste va place