Frigarui asortate

de Oana in Pui, 29 Apr 2015 | 5516 vizualizari

 

Se apropie 1 Mai si sunt numai bune de pus pe gratar! 

 

INGREDIENTE

  • piept de pui- jumatate de bucata
  • somon afumat- 100 gr- bucata intreaga
  • ardei gras rosu- ½ buc
  • ardei gras portocaliu- ½ buc
  • ceapa rosie- 1 buc mai mare
  • dovlecel- 4 rondele
  • ulei de masline- o lingura
  • sare, piper- dupa gust
  • oregano uscat- o lingurita
  • seminte de susan- o lingurita
  • betisoare de bambus pentru frigarui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui asortate:

  • taiati pieptul de pui si somonul afumat in cubulete de 2 cm

  • taiati ardeiul gras in cuburi de aceeasi dimensiune cu bucatile de carne, ceapa rosie o taiati in patru, iar felii de dovlecel pe jumatate

  • puneti carnea de pui, pestele si legumele alternativ pe betisoarele de bambus (nu este nevoie sa inmuiati in apa betisoarele)

  • ungeti frigaruile pe toate partile cu ulei de masline, condimentati cu sare si piper dupa gust si presarati deasupra oregano uscat

  • incalziti presa de la Breville Panini Maker si asezati frigaruile, inchizand usor si capacul, dar fara sa presati

  • intoarceti frigaruile pe toate partile, sa se rumeneasca uniform

  • la final presarati seminte de susan si serviti alaturi de o salata.

TIPS-URI

1

puteti prepara frigaruile in tigaia grill, pe orice fel de gratar, pe aragaz sau la iarba verde :)

2

in loc de somon afumat puteti folosi si somon proaspat sau orice alt tip de peste va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui asortate" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu tomate -duo