Frigănele înnobilate!

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2013 | 3350 vizualizari

 

Clasicele bundaskenyer alias frigănele, le-am înnobilat cu brânză Brie de la Milkana și mere de vară;) Vă asigur că sunt super gusoase, o super combinație:-*

 

INGREDIENTE

  • pâine veche (de 2-3 zile, fără mucegai:D) cca. 6 felii,
  • ouă 4 bucăți,
  • sare iodată,
  • ulei de floarea soarelui,
  • brânză Brie de la Milkana 1 porție,
  • mere de vară 1-2 bucăți.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigănele înnobilate!:

Ouăle se bat energic cu un praf de sare. Feliile de pâine se trec prin amestecul de ouă, apoi se prăjesc în ulei fierbinte, cca. 2 minute pe fiecare parte. Se scot pe un șervet de bucătărie absorbant. Pe fiecare felie de frigănea se așează câte 2/3 feliuțe de brânză Brie și mere de vară, apoi se dau la cuptor/cuptorul cu microunde cca. 2 minute, la foc mediu;) Se servesc fierbinți cu adaos de gem de merișoare după gustul fiecăruia! Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigănele înnobilate!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Panacris 1

26.07.2013, 07:59

Mulțumesc pentru aprecieri Bucătărași!

babi5 1

21.08.2013, 19:32

katty 1

03.05.2020, 22:37

Arata bine innobilate asa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu parmezan