Frigănele

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2011 | 8190 vizualizari

 

Sunt atât de simplu de făcut şi atât de buneee...... Mie îmi plac si dulci şi sărate, şi calde şi reci.....

 

INGREDIENTE

  • 5 felii de pâine
  • 2 oua
  • 1 ceşcută cu lapte
  • 2 linguri cu telemea rasă
  • ulei pentru prăjit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigănele:

Ouăle se bat bine şi se amestecă cu brânza rasă.

Feliile de pâine se trec rapid prin lapte pe ambele feţe, apoi se dau prin amestecul de ou cu brânză. Se pun la prăjit în ulei încins.

Se servesc şi calde şi reci cu zahăr, cu smantănă sau brânză rasă deasupra.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigănele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castraveti umpluti