Frigănele

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2011 | 8713 vizualizari

 

Sunt atât de simplu de făcut şi atât de buneee...... Mie îmi plac si dulci şi sărate, şi calde şi reci.....

 

INGREDIENTE

  • 5 felii de pâine
  • 2 oua
  • 1 ceşcută cu lapte
  • 2 linguri cu telemea rasă
  • ulei pentru prăjit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigănele:

Ouăle se bat bine şi se amestecă cu brânza rasă.

Feliile de pâine se trec rapid prin lapte pe ambele feţe, apoi se dau prin amestecul de ou cu brânză. Se pun la prăjit în ulei încins.

Se servesc şi calde şi reci cu zahăr, cu smantănă sau brânză rasă deasupra.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigănele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]