Taiem carnea de pui in fasii subtiri, le amestecam cu mierea si 2 linguri de sos de soya si lasam la marinat minim 30 de minute.
Intre timp curatam legumele si le taiem in fasii subtiri. Punem apa la fiert pentru noodles si incingem ulei in wok. Luam jumatate din usturoi pisat si ghimbir ras, si le punem in wok, apoi adaugam si carnea de pui. Lasam cateva minute sa prajeasca, apoi scoatem din wok si curatam wok-ul. Punem taiteii in apa clocotita si lasam cateva minute sa gateasca, pana cand devine al dente, apoi strecuram.
Incingem ulei in wok inca odata, introducem combinatia ghimbir si usturoi ramas, urmeaza ceapa, ardeii si morcovii. Punem 2-3 linguri sos de soya si cateva linguri din apa de la noodles, apoi punem un capac pe wok si lasam cateva minute ca legumele sa gateasca putin.
Punem capacul la o parte, punem carnea de pui si taiteii in wok, presarim cu piper si dupa gust adaugam si sos de soya. Amestecam si prajim pentru cateva minute.