fricase de pui

de luminita20_2006 in Pui, 31 Ian 2010 | 7350 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 piept de pui
  • - 1 morcov
  • - 200 gr ciuperci
  • -100 ml vin alb
  • -1 ceapa
  • sare, piper
  • Garnitura:
  • - orez
  • -sofran
  • -50 gr porumb
  • Sos fricase:
  • - 200 gr smantana
  • - 1 galbenus
  • - vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA fricase de pui:

Se pune orezul la prajit apoi 50 gr de porumb, sofranul sare si apa. Se lasa sa fiarba20 min.

Ciupercile se taie felii la fel si morcovul. Pieptul de pui se taie cuburi si se pune la prajit cand sa rumenit se pune morcovul se lasa sa se nabuse iar dupa 5min se adauga , ceapa,ciupercile si vinul. Se lasa sa firaba `5 min. Sosul ficase: Se amesteca smantana cu galbenusul, vinul si delicat se toara apoi peste carne si se mai lasa 1-2 min. Orezul se aseaza pe marginea farfuriei de jur imprejur iar pemijloc pui cu sos fricase.

Daca ti-a placut reteta noastra "fricase de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]