fricase de pui

de luminita20_2006 in Pui, 31 Ian 2010 | 7168 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 piept de pui
  • - 1 morcov
  • - 200 gr ciuperci
  • -100 ml vin alb
  • -1 ceapa
  • sare, piper
  • Garnitura:
  • - orez
  • -sofran
  • -50 gr porumb
  • Sos fricase:
  • - 200 gr smantana
  • - 1 galbenus
  • - vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA fricase de pui:

Se pune orezul la prajit apoi 50 gr de porumb, sofranul sare si apa. Se lasa sa fiarba20 min.

Ciupercile se taie felii la fel si morcovul. Pieptul de pui se taie cuburi si se pune la prajit cand sa rumenit se pune morcovul se lasa sa se nabuse iar dupa 5min se adauga , ceapa,ciupercile si vinul. Se lasa sa firaba `5 min. Sosul ficase: Se amesteca smantana cu galbenusul, vinul si delicat se toara apoi peste carne si se mai lasa 1-2 min. Orezul se aseaza pe marginea farfuriei de jur imprejur iar pemijloc pui cu sos fricase.

Daca ti-a placut reteta noastra "fricase de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de pui cu dovlecei