Orez cu cartofi si copanele la cuptor

de Lau in Pui, 11 Apr 2011 | 7125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g orez
  • 4 cartofi
  • 4 copanele
  • 1 capatana usturoi
  • 100 ml vin
  • 1 lingurita busuioc
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu cartofi si copanele la cuptor:

Se spala orezul bine si se pune in tava. Se curata cartofii si se spala, se taie in 4 se adauga in tava. Se spala copanelele si se curata de piele cine doreste, se condimenteaza si se aseaza in tava. Se adauga vinul, usturoiul curatat si taiat marunt, sarea, piper dupa gust, busuiocul si o cana de apa. Se da la cuptor la foc mediu pana se rumeneste frumos.

Noi am servit cu sirop de zahar ars.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu cartofi si copanele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu aripioare la cuptor si vanilie olteneasca (usturoi)