Franzela cu sunca, cascaval si ciuperci

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 9 Sep 2010 | 6197 vizualizari

 

Un aperitiv gustos care se poate servi cald sau rece...
Se poate duce si la pachet, la scoala sau la servici.

 

INGREDIENTE

  • 50 g unt
  • 1 franzeluta
  • 300 g cascaval
  • 200 g muschi tiganesc sau sunculita
  • 150 g ciuperci
  • usturoi
  • busuioc
  • 4 oua
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Franzela cu sunca, cascaval si ciuperci:

Se incalzeste cuptorul.

O tava de chec se unge cu unt.

Franzela se taie felii dar nu pana jos, apoi se aseaza in tava.Cascavalul si muschiuletul se taie felii subtiri si se introduc intre feliile de paine.Ciupercile, usturoiul si busuiocul se taie marunt si se amesteca intr-un castron cu ouale batute si cu smantana.Se sareaza si pipereaza si se toarna peste paine.Tava se introduce la cuptor si se lasa pina cand se coc ouale...

Se taie felii si se serveste ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Franzela cu sunca, cascaval si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti