Fornetti cu gogosari

de mariaana in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2011 | 8527 vizualizari

 

Bune bune

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj
  • 1 gogosar
  • felii de branza (eu a folosit din aceea pentru sandwich-uri)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fornetti cu gogosari:

Se taie aluatul in patratele si se pune branza deasupra. Gogosarul l-am dat pe razatoare si am umplut foile. Le-am impachetat in diferite modele si le-am pus la cuptor.

TIPS-URI

1

bune atat calde cat si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Fornetti cu gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu pateu