Aperitiv camembert la cuptor cu sos de fructe rosii si migdale cu rozmarin

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2018 | 3295 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie Camembert (250 de grame) la temperatura camerei
  • 75 grame mure
  • 75 grame merisoare
  • 1 1/2 linguri zahar
  • 75 grame migdale
  • ulei de masline
  • sare
  • 1 crenguta rozmarin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv camembert la cuptor cu sos de fructe rosii si migdale cu rozmarin:

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.

Se indeparteaza crusta branzei, doar pe una din parti si se adauga inpoi in ambalajul din lemn cu partea fara crusta in sus. Se gateste pe o tava, in mijlocul cuptorului, pentru 20 de minute.

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie si se adauga frunzele de rozmarin. Se lasa 1-2 minute la foc mediu, apoi se adauga migdalele. Se prajesc cateva minute, se scot pe prosoapte de hartie si se presara cu sare. 

Intr-o craticioara, se adauga fructele si zaharul si se aduce la punctul de fierbere. Se gatesc 10 minute, la foc mediu. 

Se adauga peste branza impreuna cu migdalele tocate. Se serveste imediat cu paine crocanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv camembert la cuptor cu sos de fructe rosii si migdale cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti, cu mujdei si branza fondue de la Delaco