am promis de mult ca pun reteta, acum am gasit pozele prin calculator si m-am hotarat sa o postez...inainte faceam eu pasta acasa, insa imi place mult mai mult cum iese fondantul din bomboane marshmallow si cu siguranta asa o sa fac mereu, plus ca nu mai muncesti atat.
Punem bomboanele intr-o oala peste care vom pune cele 2 linguri de apa si le topim la baine marine, amestecand continuu.
Dupa ce s-au topit incepem sa daugam zaharul pudra amestecand cu lingura, din momentul in care nu se mai poate amesteca cu lingura incepem sa framntam cu mana,
Trebuie sa iasa ca un aluat moale si pufos.
Ne ungem mainele cu ulei de fiecare data cand il lucram.
Dupa ce l-am famantat bine il invelim intr-o folie si-l dam la frigidre pana a 2 a zi.
Se poate pastra o luna in frigider.
Eu din el am facut doar ornamente, pentru a a coperii un tort trebuie cantitate dubla, tripla, in functie de cat de mare este tortul.