Foietaj cu gem de prune si Ceva fin dela Delaco

de babi5 in Dulciuri, 6 Dec 2013 | 4126 vizualizari

 

Fiind in criza de timp si vroiam ceva dulce am icropit repede ceva ,nu este un dulce de sarbatoare dar este bun ,,,Am vrut sa fac ceva impletit si sa vedeti ce a iesit .

 

INGREDIENTE

  •  800 gr foietaj
  • 1 borcan (450 gr ) magiun de prune
  • 2 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura  ceva fin de la Delaco
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu gem de prune si Ceva fin dela Delaco:

Am lasat foietajul la decongelat ,apoi am golit gemul din borcan si l-am amestecat  cu pesmetul  (ca sa nu curga din aluat  la copt )

Apoi am intins foietajul,  nu prea subtire, si l-am taiat in 8  bucati mai maricele.

Fiecare bucata am taiat-o fisiute pe lateral dar nu pina la capat  (in asa fel sa le putem impleti ),am pus gemul, am impletit si le-am asezat  intr-o tava tapetata cu hirtie de copt .

Am batut  oul bine cu zaharul si ceva fin de la DELACO, apoi cu o pensula de silicon le-am  uns si apoi le-am dat la cuptorul in prealabil incins  la 180 grade.

Lasam pina  se rumenesc .. Pofta buna!

TIPS-URI

1

 Linga un ceai sau o cafea sunt foarte bune ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu gem de prune si Ceva fin dela Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de branza