Foietaj cu frisca

de T I M E A in Dulciuri, 26 Oct 2013 | 16918 vizualizari

 

Un dulce rapid, aromat si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr foietaj congelat
  • 4 lingurite zahar brun
  • 100 ml frisca lichida indulcita
  • coaja rasa de la 1/2 portocala
  • o bucatica ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu frisca:

Lasam aluatul sa se decongeleze treptat. 

Eu am folosit o jumatate dintr-o foaie de 400 gr.

Am impartit jumatatea mea in doua si am intins pe rand fiecare foaie pe masa de lucru tapetata cu faina.

Am presarat pe fiecare foaie cate 2 lingurite de zahar brun si cu sucitorul am intins inca o data ca sa intre putin zaharul in alualt.

Am taiat apoi aluatul in patratele pe care le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt si am bagat tava la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de 10-15 minute, pana s-au rumenit deasupra.

Le-am scos din cuptor si le-am lasat la racit.

Am ornat cu frisca batuta spuma in care am adaugat putina coaja de portocala si am ras deasupra ciocolata.

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga in frisca orice arome doriti

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Sidy 1

02.11.2013, 06:56

Alina26 1

28.11.2013, 15:01

simplu si bun!!!!

kukibella 1

28.11.2013, 16:49

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Foietaj aromat cu capsuni