Foietaj cu frisca

de T I M E A in Dulciuri, 26 Oct 2013 | 17144 vizualizari

 

Un dulce rapid, aromat si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr foietaj congelat
  • 4 lingurite zahar brun
  • 100 ml frisca lichida indulcita
  • coaja rasa de la 1/2 portocala
  • o bucatica ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu frisca:

Lasam aluatul sa se decongeleze treptat. 

Eu am folosit o jumatate dintr-o foaie de 400 gr.

Am impartit jumatatea mea in doua si am intins pe rand fiecare foaie pe masa de lucru tapetata cu faina.

Am presarat pe fiecare foaie cate 2 lingurite de zahar brun si cu sucitorul am intins inca o data ca sa intre putin zaharul in alualt.

Am taiat apoi aluatul in patratele pe care le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt si am bagat tava la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de 10-15 minute, pana s-au rumenit deasupra.

Le-am scos din cuptor si le-am lasat la racit.

Am ornat cu frisca batuta spuma in care am adaugat putina coaja de portocala si am ras deasupra ciocolata.

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga in frisca orice arome doriti

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Panna cotta cu aroma de lavanda