Foietaj cu dulceata de visine

de andreea_angelo in Dulciuri, 10 Dec 2012 | 8205 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de aluat foietaj
  • dulceata de visine
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu dulceata de visine:

Dezghetam aluatul de foietaj la temperatura camerei ,il desfacem si il taiem patratele. Adaugam o lingurita de dulceata pe fiecare patrat si rasucim. Il bagam la copt la o temperatura de 180°, timp de 15 minute, mai mult sau mai putin, pana se rumenesc. Cand sunt gata le pudram cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri din aluat de foietaj cu gem de caise si nuca de cocos