Barcute cu marmelada

de flori24 in Dulciuri, 22 Ian 2014 | 5122 vizualizari

 

ceva repede si bun:)

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de aluat de foietaj
  • 1 borcan de marmelada
  • 300 g de margarina
  • 1 ou
  • 1 plic de zahar vaninilat
  • scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute cu marmelada:

Se intinde aluatul si se taie in patrate. Luam cate o lingurita de margarina, ungem aluatul si punem cate o lingurita de marmelada. Unim doua colturi laterale. Le punem in tava (in tava eu am pus foaie de copt) si le dam la foc timp de 10-20 minute.

Intre timp batem un ou, punem un pliculet de zahar si un pic de scortisoara. Cand s-au rumenit le ungem cu ou si voila! :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute cu marmelada" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Foietaj din aluat cu gem de caise