Foietaj cu dulceata

de Panacris in Dulciuri, 24 Noi 2011 | 11525 vizualizari

 

Si daca am folosit foietajul la aperitiv, acum l/am transformat in ceva dulce, simplu si gustos!!!

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • gem de gutui (sau orice fel de gem aveti in camara!!!)
  • zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu dulceata:

Alautul de foietaj se lasa la dezghetat in frigider. Se intinde pe planseta de lucru presarata cu faina, se taie cu rola de prajituri sau cutitul in patrate dupa dorinta. In mijlocul fiecarui patrat se pune o lingurita de gem. Se unesc colturile patratului ca si un saculet. Se pun in tava tapetata cu foaie de pergament, se onue tava la copt in cuptorl incins in prealabul ptr cca. 20 de minute. Se presara zahar pudra peste saculetii dulci cat sunt inca fierbinti. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]