Foi lasagna cu ciuperci,praz si bacon

de CameliaR in Paste, 16 Oct 2015 | 4080 vizualizari

 

De la Gordon Ramsay am luat aceasta reteta.Ca de obicei am mai facut mici schimbari la reteta. Am adaugat si bacon. Aceste paste sunt foarte delicioase si satioase.

 

INGREDIENTE

  • 5 foi lasagne
  • 250 g ciuperci
  • bacon
  • 1 praz
  • 3 catei de usturoi
  • 4 felii de paine
  • 1 cub concentrat de pui( eu l-am folosit ca fond de pui)
  • 200 g smantana
  • ulei de masline
  • sare
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foi lasagna cu ciuperci,praz si bacon:

Curatam ciupercile si apoi le taiem feliute.Punem 2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie iar dupa ce se incinge punem ciupercile si dam focul potrivit.Dupa 1 minut adaugam 1 catel de usturoi tocat feliute subtiri.Taiem prazul pe jumatate(la fel ca in poze)iar apoi il taiem in cubulete potrivite.Il punem in tigaie peste celalalte ingrediente.Amestecam si lasam pana se inmoaie ciupercile,usturoiul si prazul.Adaugam fondul de pui in tigaie pe care l-am preparat astfel:am fiert 200 ml apa si apoi am dizolvat concentratul de pui.Lasam aproximatix 20-25 minute pana scade.Separat punem o oala cu apa la fiert si fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.Intre timp taiem 4 felii de paine si le stropim cu ulei de masline.Curatam cei 2 catei de usturoi si frecam cu ei feliile de paine.Punem feliile de paine in tigaia incinsa.Lasam pana se rumeneste. Separat rumenim baconul intr-o tigaie fara sa mai punem ulei.Dupa ce au trecut cele 25 de minute punem smantana si un praf de oregano in tigaie,amestecam iar apoi luam de pe foc.Asezam foile de lasagna in tigaie si le lasam aproximativ 2 minute.Servim cu paine prajita.Sunt absolut delicioase.

TIPS-URI

1

Folositi ciuperci proaspete.Sunt mai gustoase decat cele la borcan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foi lasagna cu ciuperci,praz si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

-Licurici- 1

17.10.2015, 08:52

Delicios!

Gherca Daniela 1

17.10.2015, 10:00

CameliaR 1

17.10.2015, 10:26

Multumesc tuturor.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu penne si telemea de oaie