Flori de dovlecel umplute

de epurasha2bb in Mancaruri de legume, 2 Aug 2010 | 6578 vizualizari

 

o reteta inspirata de pe net , ceva mai deosebit

 

INGREDIENTE

  • aprox 10 flori de dovlecei
  • 1 felie mai groasa de branza
  • 1 dovlecel mic de tot
  • 1 graunte de usturoi
  • sare
  • unt pt.uns tava
  • 1 rosie
  • patrunjel verde

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flori de dovlecel umplute:

Se culeg florile de dovlecei cu grija sa nu strivim petalele, se spala florile si apoi se indeparteaza cu grija pistilul.Se face un amestec de brazna rasa cu dovlecel ras si cu usturoi si patrunjel tocat.Se umplu florile cu acest amestec si se aseaza intr-o tavita mica unsa cu unt(eu am folosit tavita de silicon inimioara.

Se adauga deasupra feliute de rosie si se lasa la cuptorul preincins sa se rumeneasca.

Se servesc cu patrunjel verde deasupra si cu rosie alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Flori de dovlecel umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]