Fleica la tava cu bere

de MotanLaOale in Porc, 9 Feb 2015 | 9739 vizualizari

 

Este garnitura de la tocanita de cartofi! :))))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fleica de porc
  • 300 ml bere
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fleica la tava cu bere:

Bucata de fleica dezosata se taie fasii de 1,5-2 cm.

Se pune uleiul intr-o tava si se pun bucatile de fleica.

Se presara cu sare, piper si boia pe ambele parti.

Se toarna berea in tava.

Se introduce in cuptor pentru 1 ora.

Se intoarce de mai multe ori si se uda cu sosul din tava.

Cand este rumenita frumos si putin crocanta este gata.

Se mananca alaturi de orice garnitura si neaparat cu muraturi.

Noi le-am mancat cu paine proaspata ca sa profitam de sosul din tava care este o bunatate.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Pe fleici se pot presara si alte condimente care va plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fleica la tava cu bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc pe pat de ceapa si morcovi cu cartofi natur