Fleica la tava

de mihaelar63 in Porc, 13 Mar 2014 | 8419 vizualizari

 

Fleica cu straturile ei intercalate carne , grasime , soric este delicioasa preparata pana se rumeneste . Asa sa se topeasca in gura ,insotita de muraturi . Imagini multe nu sunt nici la final ca nu mult a fost pana ce a disparut . Abracadabra :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fleica porc feliata
  • 8 catei usturoi
  • 1 pahar apa
  • 1 pahar vin
  • 1 lingurita boia
  • 1/2 lingurita ,,Eros Pista ''-pasta iute de ardei rosu
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fleica la tava:

Feliile de fleica se pun in o tava .

Curatati si feliati usturoiul .

Se presara feliute de usturoi , boia si pasta de ardei . Sarati .

Adaugati apa si vinul .

Dati tava cu fleica la cuptorul incins .

Intoarceti din cand in cand carnea sa se rumeneasca pe ambele parti .

Este gata cand este rumenita  putin crocanta si are o frumoasa culoare rosiatica .

Serviti cu garnitura de pireu de cartofi si muraturi preferate .

TIPS-URI

1

Cautati la macelarie fleica gata feliata , astfel veti putea alege bucatile mai slabe . Daca ati lua bucata intreaga ati putea avea surprize , fiind prea grasa in interior .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fleica la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Micutza Luana 1

14.03.2014, 07:54

ffff bunaaaaaa

laura_n 1

14.03.2014, 14:01

fugi de aici cu descrierea ta ) mai bine ramanea "pulul" acolo )))

Raluca57 1

17.03.2014, 16:51

Ce nebunie!!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

ieri la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]