Un desert rapid si parfumat!
Mod de preparare al cremei :
Punem laptele la incalzit impreuna cu vanilia. Frecam galbenusurile cu zahar, amidon si putin lapte caldut. Cand laptele incepe sa firba adaugam putin cate putin jumatate din compozitia de galbenusuri. Luam de pe foc si amestecam bine cu telul. Punem din nou pe foc mic si lasam sa mai dea cateva clocote amestecand si avand grija sa nu se lipeasca de fund. Lasam sa se raceasca acoperind vasul cu folie de plastic sa nu faca crusta.
Pentru blat taiem foietajul in patratele de dimensiunea dorita si le punem la cuptor incins pana se umfla si capata o culoare aurie. Foietajul rece il acoperim cu crema rece (cu lingura sau posul) si capsuni taiate felii. Se orneaza dupa imaginatia fiecaruia .
Jeleul il preparam conform instructiunilor de pe pliculet.
Flancurile se dau la rece . Daca va grabiti le puteti pregati si cu budinca de vanilie sau capsuni.
Pofta buna !