Flan de capsune

de ianculubita in Dulciuri, 16 Iul 2013 | 3647 vizualizari

 

Acum cat mai sunt capsune,ca le vom duce dorul apoi!

 

INGREDIENTE

  • 400ml smantana lichida
  • 300g pulpa de capsune si alte fructe mai carnoase(eu am avut capsune,cirese si caise)
  • 260g zahar
  • 8g gelatina
  • 20ml rom
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flan de capsune:

Intr-un vas amestecam smantana cu zahar si pulpa de fructe care a stat in rom 10min apoi data la blenderul vertical;cand ajunge compozitia la punctul de fierbere,dam vasul deoparte,adaugam gelatina hidratata.amestecam bine,rasturnam crema in vase mici unse cu o picatura de ulei de migdale si lasam la frigider pana a doua zi cand le rasturnam si decoram la servire cu ce avem;fructe,gem incalzit putin,toping de fructe sau crema de vanilie cum am avut eu.

Este super delicioasa.

TIPS-URI

1

va sfatuiesc sa alegeti fructe mai carnoase,cum ar fi caise,piersici,nectarine,banane,prune, pentru ca altfel nu se intareste flanul

Daca ti-a placut reteta noastra "Flan de capsune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere