File de pui invelit in kaiser

de oana_d in Pui, 31 Mar 2013 | 3719 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui,
  • 500 g kaiser afumat sau bacon,
  • rozmarin maruntit,
  • praf de paprika,
  • sare,
  • piper,
  • un pahar de vin alb, sec (200-250 ml).
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pui invelit in kaiser:

Pieptul de pui l-am portionat ca pe niste snitele mici, am batut carnea si am dat-o prin amestecul de rozmarin, paprika si sare.
Dupa aceea, am feliat bucata de kaiser pe lungimea ei, apoi am rulat fiecare file de pui in cate o suviţă de kaiser, prinzand cu scobitori capetele.
Rulourile le-am pus unele langa altele intr-o tava de aragaz, am dat pe deasupra un praf de piper si am turnat vinul.
Am acoperit cu folie de aluminiu si am lasat in cuptorul incins in prealabil, la foc mic, timp de 2 ore. In ultimele 10-15 minute, am lasat tava descoperita, sa scada sosul de vin si sa se rumeneasca frumos rulourile. Dupa aceea am inchis focul si am scos tava din cuptor.
Se pun cate 2-3 fileuri de portie si se servesc cu cartofi prajiti si cu salata de ardei copti sau muraturi.

 

TIPS-URI

1

nu sunt

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pui invelit in kaiser" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]