File de pui invelit in kaiser

de oana_d in Pui, 31 Mar 2013 | 3760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui,
  • 500 g kaiser afumat sau bacon,
  • rozmarin maruntit,
  • praf de paprika,
  • sare,
  • piper,
  • un pahar de vin alb, sec (200-250 ml).
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pui invelit in kaiser:

Pieptul de pui l-am portionat ca pe niste snitele mici, am batut carnea si am dat-o prin amestecul de rozmarin, paprika si sare.
Dupa aceea, am feliat bucata de kaiser pe lungimea ei, apoi am rulat fiecare file de pui in cate o suviţă de kaiser, prinzand cu scobitori capetele.
Rulourile le-am pus unele langa altele intr-o tava de aragaz, am dat pe deasupra un praf de piper si am turnat vinul.
Am acoperit cu folie de aluminiu si am lasat in cuptorul incins in prealabil, la foc mic, timp de 2 ore. In ultimele 10-15 minute, am lasat tava descoperita, sa scada sosul de vin si sa se rumeneasca frumos rulourile. Dupa aceea am inchis focul si am scos tava din cuptor.
Se pun cate 2-3 fileuri de portie si se servesc cu cartofi prajiti si cu salata de ardei copti sau muraturi.

 

TIPS-URI

1

nu sunt

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pui invelit in kaiser" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]