Combinati fructe, condimente, carne, vin si legume si obtineti oricand o masa de neuitat.
1.Se combina mierea cu rozmarinul tocat,sarea ,piperul si cu otetul intr-un castron.Se adauga fileurile de porc si se tin la frigider 30 de minute.
Se rade coaja de la portocale si se opareste cu apa clocotita.Se taie 2 portocale felii ,iar de la celelalte se stoarce sucul.
3.Se incinge uleiul intr-o tigaie mare, se adauga fileurile de porc ,se presara cu coaja de portocale si se lasa sa se rumeneasca cca. 5 minute pe fiecare parte.Se pun feliile de portocale peste fileuri si se mai lasa 4-5 minute.Se scot din tigaie si se pastreaza la cald.Se toarna in tigaie marinata,vinul si sucul de lamaie , se amesteca pana scade sosul.Se toarna sosul peste fileuri si feliile de portocale.Se insoteste de un vin alb sec si garnitura dupa plac.