File de pangasius la cuptor

de adasev12 in Pangasius, 30 Iun 2013 | 10782 vizualizari

 

o cina usoara

 

INGREDIENTE

  • 4 fleuri de pangasius
  • condimente de peste, boia,
  • 3 foi de dafin
  • un ardei gras
  • o ceapa
  • un morcov
  • 4-5 catei de usturoi
  • 200 ml vin alb
  • 4-5 lg de ulei de masline
  • o cescuta de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius la cuptor:

Flieurile se lasa la dezghetat, se zvanta bine cu un prosop, apoi se condimenteaza. Se aseaza in tava unsa cu uleiul de masline. Se taie ceapa julienne si se pune peste peste, la fel si usturoiul taiat, ardeiul taiat fasii lungi, morcovul rondele. Se pun si foile de dafin. Se toarna deasupra vinul si se da la cuptorul incins la 200 grade pt cca 25 minute. Daca e cazul mai punem o cescuta de apa.

Se poate servi simplu sau cu garnitura, eu am facut cartofi pai pt garnitura

TIPS-URI

1

se poate folosi si alt tip de peste

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor cu smantana si cascaval