File de pangasius in hartie pergament

de Rocsi in Pangasius, 21 Feb 2015 | 5110 vizualizari

COMENTARII (20)

reisnaor_2006 1

21.02.2015, 21:47

super bun

Andra_Constantinescu 1

21.02.2015, 21:55

MotanLaOale 1

21.02.2015, 21:55

bun bun

mirela0911 1

21.02.2015, 22:20

Rocsi 1

21.02.2015, 22:23

Multumesc Roxana

Rocsi 1

21.02.2015, 22:23

Andra

Rocsi 1

21.02.2015, 22:23

Multumesc Vladimir

Rocsi 1

21.02.2015, 22:23

Mirela

mena29 1

21.02.2015, 22:30

Bun bunut!

Rocsi 1

21.02.2015, 22:39

Pup Mena

mihaelar63 1

22.02.2015, 00:25

CIne inca n-a testat peste in pergament nu stie ce a pierdut Arata minunat Rocsi

Bya Ralu 1

22.02.2015, 00:36

Ce bine arată

dantes 1

22.02.2015, 06:58

Bun!!!

Mihaela11_jo 1

22.02.2015, 07:00

Mmmmmmmmmmmmmm daca mai faceai o bucata veneam si eu la masa

Rocsi 1

22.02.2015, 10:57

Multumesc mult Mihaela

Rocsi 1

22.02.2015, 10:57

Multumesc Bianca

Rocsi 1

22.02.2015, 10:58

Multumesc Dantes

Rocsi 1

22.02.2015, 10:58

Mihaela mai am si altfel de peste, asa ca iti pot pregati

Gherca Daniela 1

22.02.2015, 15:53

Rocsi 1

23.02.2015, 10:49

Daniela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu brocoli si sos de portocale