File de pangasius cu creveţi şi sos de muştar

de ANCA in Pangasius, 8 Apr 2009 | 7891 vizualizari

 

O reteta delicioasa si dietetica de mare efect.

 

INGREDIENTE

  • file de pangasius(sau alt peste oceanic) cca 500 g
  • creveti decorticati (sau proapeti, pe care ii fierbeti in apa cu sare cca 15 minute, apoi ii decorticati)
  • o ceasca de cafea de ulei masline extravirgin
  • 3 linguri mustar clasic
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3 linguri zeama de lamaie(sau dupa gust)
  • vin alb sec
  • sare, piper, 1/2 lingurita(rasa) rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu creveţi şi sos de muştar:

Se prepara un sos din mustar, ulei de masline, usturoiul pisat pasta, zeama de lamaie, sare, piper si rozmarin. Pentru omogenizare, folositi un mixer vertical. Asezati pestele intr-un vas yenna, ungeti pestele cu sosul si lasati la frigider cca 2 ore pentru ca pestele sa prinda bine toate aromele. Adaugati in sos si crevetii, stropiti totul cu vin alb sec, apoi la cuptor 15 - 20 min, la 180 grade.

Garnitura - cartofi natur (trasi in unt, cu patrunjel proaspat) sau cu mamaliguta!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu creveţi şi sos de muştar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu crusta de mustar