Dupa cum ati remarcat vedetele zilei au fost ceapa, ardeii colorati si rosiile. O combinatie buna si pentru fileul de peste. Multumesc Laly, ptr. inspiratie. Novacul este un peste inrudit cu crapul!
Pestele se asezoneaza de sare, piper si rozmarin, se pune la rece cca. 10 minute. Intre timp ceapa si ardeii, se curata, se taie julien si se pun la dinstuit in putin ulei si apa. Rosiile se spala si se taie felii. Pestele se aseaza intr/un vas termorezistent, se stropeste cu putin ulei de masline si se pune la cuptor, la foc rapid, cca. 15 minute. Se scoate pestele din vas, se pune pe fundul vasului un star de ceapa cu ardei, cateva felii de rosii, se adauga pestele, care se acopera cu un nou strat de ceapa, ardei si rosii. Se pune din nou la cuptor, descoperit cca. 15 minute la foc puternic. Se serveste simplu sau cu garnitura de orez.
Pofta buna!