Fileurile de crap, se spala, se tamponeaza cu hartie absorbanta, se sareaza, pipereaza, si se pudreaza cu 1-2 lingurite de pudra de usturoi pe ambele parti si se pun pe gratar, mare atentie sa fie facut bine file-ul pentru ca, carnea este grasa si ni se poate face rau.
Legumele pot fi din amestecul mexican sau se pot curata, spala si se incepe taierea legumelor in cubulete mici. Se pun legumele la fiert, cand sunt fierte legumele, se lasa la scurs , dupa care se pune unt in tigaie si se trece la sotarea legumelor, primele se pun morcovul si telina, fasolea verde si mazarea mai tarziu, se sareaza si pipereaza se lasa cam 15 minute dupa care se scot si se aseaza pe platou.
Se trece la decorarea platoului, neaparat se stoarce ½ de lamaie peste peste si se decoreaza cu felii de lamaie. O reteta usoara, o mancare recomandata pentru mentinerea siluetei.
Pofta Buna