Crap cu legume, la cuptor

de Monya in Crap / Caras, 11 Ian 2016 | 5293 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati peste (cam 1,5 kg),
  • dovleac,
  • conopida,
  • ciuperci,
  • sfecla rosie ,
  • morcov,
  • ardei gras,
  • usturoi,
  • cimbrisor,
  • lamaie,
  • sare, piper, ulei.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu legume, la cuptor:

Prajim bucatile de peste cateva minute, pe toate partile.

Intre timp curatam legumele si le taiem cubulete, rondele, betisoare, cum va place.

In tava pregatita pentru cuptor asezam cateva fire de cimbrisor, apoi legumele. Asezonam cu sare si piper dupa gust.

Pe patul de legume asezam bucatile de peste.

Adaugam putin ulei, apa si 100 ml vin alb, acoperim si dam la cuptor pentru aproximativ 45 minute.

Cand e gata, asezam pe farfurie si servim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu legume, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]