File de crap la drycooker cu pireu de legume

de marcela1979 in Crap / Caras, 24 Apr 2016 | 2415 vizualizari

 

Mai dietetic pentru mine .

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata file de crap 100 gr
  • sare
  • piper
  • 1/2 lgt ulei de masline
  • piure de legume: morcovi,telina ,cartof,dovlecel
  • 1/4 lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de crap la drycooker cu pireu de legume:

Piureul de legume l -am avut gata facut de ieri.Fileul de crap l-am uns cu ulei de masline ,l-am presarat cu sare si piper si l-am pus in drycooker la prajit.L- am intors o data si l-am lasat sa se patrunda bine.Cand a fost gata l-am servit alaturi de pireul de legume si lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de crap la drycooker cu pireu de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

24.04.2016, 14:01

Gherca Daniela 1

24.04.2016, 15:05

marcela1979 1

25.04.2016, 12:23

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

ieri la 10:43

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Plachie dobrogeana de caras