imi place foarte tare pestele si l-as manca mai mereu si gol daca se poate ,dar sunt nevoie sa mai apelez si la niste garnituri de orice fel.
Pentru inceput pregatim 6 bucati de folie pe care le ungem cu ulei, apoi asezam cate un file pe fiecare folie si il presaram cu sare si piper, scurgem zeama de lamaie si asezam pe fiecare bucata cate 2 bucatele de rosie. Infasuram folia in jurul fileului si il asezam pe grill sa se faca incet pe ambele parti. De fapt el mai mult se inabusa (asa imi place mie sa il mananc, dar se poate pune si fara folie dar asa nu mai putem sa asezam si feliile de rosii care va spun eu ca da un gust bun pestelui).
Cat se face pestele pregatim salata maxicana care o fierbem cu un pic de sare, o lingura de unt si adaugam o cana de apa.
Salata merge foarte bune cu pestele. Se poate servi cald dar si rece.....si chiar la ore mai tarzii pentru ca nu avem asa multe calorii.
La servire se mai poate stropi cu zeama de lamaie.
Pofta buna!