Pentru inceput curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare.
Punem uleiul la incins in tigaie, adaugam ceapa curatata si taiata marunt. O calim timp de 2-3 minute, timp in care spalam ficateii si ii taiem bucatele, apoi ii adaugam peste ceapa putin calita. Lasam pe foc, amestecand din cand in cand, timp de 10 minute. La final adaugam vinul rosu dulce, sarea si piperul. Cine doreste poate adauga o foaie de dafin.
Cartofii fierti ii strecuram . Intr-o forma de yena unsa cu unt si tapetata cu 2 lg pesmet asezam cartofii bucatele, apoi peste ei ficateii .
Ouale le batem cu furculita, apoi le amestecam cu smantana si cascavalul dat pe razatoarea mare. Potrivim de sare si piper si rasturnam peste ficatei.
Dam la cuptor pana se rumeneste putin deasupra.
Eu am presarat deasupra parmezan ... si am servit langa o portie de kefir Milli.