Ficatei imbatati cu vin

de Miha in Ficat, 12 Iul 2009 | 4896 vizualizari

 

Bun e vinul ghiurghiuliu...:)) Hac!

 

INGREDIENTE

  • 300 g ficatei
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 rosie
  • 3 linguri ulei masline
  • 1 pahar vin alb
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei imbatati cu vin:

Ficateii spalati si curatati de pielite ii punem intr-un vas termorezistent.

Ceapa o taiem rondele subtiri si presaram deasupra ficatului.

La fel procedam si cu rosia si usturoiul.

Condimentam cu sare si piper,adaugam uleiul si vinul.

Dam la cuptor,la foc mediu,pana se rumenesc.

Se servesc cu cartofi prajiti si salata de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei imbatati cu vin" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pate aromat