Ficatei de pui cu usturoi la cuptor

de cocolina in Ficat, 21 Apr 2012 | 27766 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE:
  • 500g ficat pui
  • ulei masline
  • delicat
  • pui
  • piper
  • sare
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu usturoi la cuptor:

Ficatul se curata bine de grasimi si resturi de pielite si se pune intr-un bol.

Se spala cu cateva jeturi de apa rece pana cand ramane curat.

Se condimenteaza cu putin delicat pui,piper si putina sare.

Intr-o tava mai mica punem putin ulei masline si punem ficatei in tava.

Mai punem putin ulei pe deasupra ficateilor si adaugam usturoiul taiat feli subtiri care il bagam printre ficatei.

Incalzim cuptorul la temperatura de 190 grade si bagam tava la cuptor.

O lasam o jumate de ora  si scoatem tava cu ficatei bine rumeniti.

Se poate servi cu cartofi natur si castraveti murati.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

iry-gabriela 1

22.04.2012, 22:11

ador ficateii

guciu_pufy 1

24.04.2012, 21:14

buni ficateii ami plac

puidebucatar 1

02.09.2012, 10:36

sfatul meu este sa nu pune-ti sare pe ficatei decit atunci dupa ce sa-u cos din cuptor,in acest mod ai tineti cit mai fragezi,t ca sare ai intereste ....simpla,rapida si buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de gasca [ liba maj ] prajit