Ficatei de pui cu legume si sos de smantana

de Bya Ralu in Ficat, 26 Apr 2012 | 4549 vizualizari

 

sunt deliciosi,sa-i incercati si voi!

 

INGREDIENTE

  • 1 tava ficatei de pui
  • 1 ceapa verde
  • 1 rosie
  • 2 linguri smantana
  • ulei masline
  • 1 ceasca de vin rose
  • condimente
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu legume si sos de smantana:

Se curata ficateii de pielite si se taie in bucatele mai mici, se spala si se pun in tigaia wok cu ulei de masline. Adaugam vegeta, busuioc, piper si putin cimbru. Rosia se face cubulete, iar ceapa o taiem cat mai marunt, se adauga in tigaie. Se pune vinul si putina apa sa acopere. Spre sfarsit se adauga 2 linguri de smanatana si putina apa daca mai e nevoie. Se presara patrunjel maruntit si se serveste

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu legume si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ficatei Cleo