Ficatei cu kaiser la cuptor

de Bucataras Medi in Ficat, 3 Mar 2010 | 6455 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 800 g ficatei;
  • - 250 g kaiser;
  • - cateva felii de lamaie;
  • - 300 ml vin alb sec;
  • - 3-4 catei de usturoi;
  • - 1 lingura ulei de masline;
  • - sare,
  • piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei cu kaiser la cuptor:

Se spala ficateii, se lasa la scurs. Se pun intr-un vas, se stropesc cu cateva picaturi de ulei si se adauga pe rand vinul, usturoiul zdrobit si feliile de lamaie. Se condimenteaza si se da la cuptor. Cand ficateii sunt aproape gata se taie in bucati mici kaiserul si se adauga peste ficatei. Se mai da la cuptor pentru circa 10-15 minute. Se asezoneaza cu patrunjel verde si se serveste alaturi de o garnitura.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu kaiser la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne cu sos de ciuperci,kaizer si ficatei de pui