Ficat de vitel cu ceapa

de delia64 in Ficat, 7 Mar 2014 | 9396 vizualizari

 

Familiei mele ii place foarte mult ficatul de vitel .
Il pregatesc la gratar sau cu ceapa .

 

INGREDIENTE

  • ficat de vitel
  • ceapa
  • sare
  • piper
  • ulei
  • vegeta
  • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de vitel cu ceapa:

Spalam ficatul si il taiem felii .

Intr-o tigaie punem uleiul la incins  si ficatul .

Curatam ceapa , o taiem felii si o punem in tigaie amestecand din cand in cand .

Cand ceapa devine sticloasa adaugam o cana de apa si lasam aproximativ 15 minute sa fiarba sub capac .

Condimentam cu sare , piper si vegeta dupa gust .

Se serveste cu o salata de rosii , castraveti , ceapa .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Se poate servi cu piure de cartofi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de vitel cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

delia64 1

08.03.2014, 19:07

botcrina 1

08.03.2014, 20:05

tre sa fie tare gustos!

delia64 1

11.03.2014, 22:17

CRINUTA , A FOST !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc prajit