Ficat de porc prajit

de cristeena20 in Ficat, 4 Sep 2014 | 10875 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de ficat de porc
  • 2 linguri de untura de porc
  • 3 catei de usturoi
  • sare, piper
  • 1/4 pahar vin alb
  • cateva picaturi de otet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc prajit:

- Folosim felii subtiri de ficat de porc. Intr-o tigaie topim untura de porc si adaugam cateii de usturoi zdrobiti cu coaja cu tot. Adaugam feliile de ficat condimentate cu sare si piper inainte de a le gati  si le frigem pe ambele parti cca 4 minute la foc mediu. 

- Scoatem ficatul intr-o farfurie si peste  grasimea din tigaie adaugam vinul alb, putin piper proaspat macinat si stropim cu putin otet. Lasam sa scada putin sis a se lege sosul si adaugam apoi bucatile de ficat . Servim fierbinte alaturi de o garnitura la alegere.

Eu am servit cu ratatuille de legume.(vezi reteta)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

COMENTARII (12)

Bunica 1

04.09.2014, 21:35

Imi place cu usturoi!

cristeena20 1

04.09.2014, 23:22

Baby, iti multumesc de pont. Urmatorul il fac asa mai am in congelator de o tura.

cristeena20 1

04.09.2014, 23:23

Multumesc mult!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de ficat de porc