Ficat de porc prajit

de cristeena20 in Ficat, 4 Sep 2014 | 11455 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de ficat de porc
  • 2 linguri de untura de porc
  • 3 catei de usturoi
  • sare, piper
  • 1/4 pahar vin alb
  • cateva picaturi de otet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc prajit:

- Folosim felii subtiri de ficat de porc. Intr-o tigaie topim untura de porc si adaugam cateii de usturoi zdrobiti cu coaja cu tot. Adaugam feliile de ficat condimentate cu sare si piper inainte de a le gati  si le frigem pe ambele parti cca 4 minute la foc mediu. 

- Scoatem ficatul intr-o farfurie si peste  grasimea din tigaie adaugam vinul alb, putin piper proaspat macinat si stropim cu putin otet. Lasam sa scada putin sis a se lege sosul si adaugam apoi bucatile de ficat . Servim fierbinte alaturi de o garnitura la alegere.

Eu am servit cu ratatuille de legume.(vezi reteta)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bunica 1

04.09.2014, 21:35

Imi place cu usturoi!

cristeena20 1

04.09.2014, 23:22

Baby, iti multumesc de pont. Urmatorul il fac asa mai am in congelator de o tura.

cristeena20 1

04.09.2014, 23:23

Multumesc mult!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc cu ceapa caramelizata